Presentation av Hanna och Emma, nya ledare för BarnOas

Hej!

Det är vi som är Hanna och Emma, och det är vi som tagit över ansvaret för BarnOas efter Krister Lillas och Praise Club. Vi har båda varit med i Praise Clubs team som dansare i flera år. När vi fick beskedet att Krister skulle sluta kände vi båda att vi ville fortsätta jobba för BarnOas verksamhet.

Hanna studerar första året till klasslärare i Vasa, men hon kommer ursprungligen från Jakobstad. Förutom Praise Club har Hanna varit aktiv inom UMUs (Ungdom Med Uppgift) barnarbete ”King’s Kids” och jobbat ett år som eftisledare. På fritiden tycker hon om att fotografera, sticka, gå på loppis och umgås med sina vänner.

Emma bor också i Vasa och studerar tredje året till speciallärare. Hon har också rötterna i Jakobstad. Emma har, förutom Praise Club, varit aktiv som söndagsskollärare i Jakobstad och jobbar nu även för SLEFs lokalavdelning i Vasas barnverksamhet. Emma tycker om att sjunga i kör, träffa kompisar, läsa böcker och skriva på fritiden.

Vi har sparkat igång vår verksamhet med att börja videoblogga en gång i månaden. Den första videbloggen hittar du här på hemsidan, och nästa publiceras 23.2. Resten av vår framtid är ganska oklar, men vi är förväntansfulla över att se vart Gud vill leda oss! Med en blandning av nya inslag och de intryck vi bär med oss från vår tid i Praise Club tror vi att Gud kommer att göra stora saker med oss, våra medhjälpare och alla barn i Svenskfinland.

Be gärna för oss när vi går in i vår nya uppgift som ledare för BarnOas!

Vi ses!

Hanna Sandberg och Emma Lönnqvist

barnoas_132barnoas_0157barnoas_0137

 

Facebook
Facebook
Twitter
Follow by Email
Google+
http://www.oas.fi/presentation-av-hanna-och-emma-nya-ledare-for-barnoas">
RSS